SOBRE MI

Hola! Soc la Cristina.

Mare i mestra. Treballo per aconseguir un canvi de mirada cap als infants, d’anar més enllà del què veiem els adults.

La meva missió de vida, és ajudar a les famílies a connectar, entendre i comprendre als seus fills/es, amb presència, consciència i respecte.

Mestra d’educació infantil i primària des de fa més de 15 anys, educadora certificada en disciplina positiva en primera infància (0-6) i en la família per la Positive Discipline Association, també m’he format en educació emocional a la Granja Escola i Ability Training Center, i en PNL.

Soc mare de dos tresors de fills, un nen (2010) i una nena (2014) que són els meus veritables mestres, el meu màster de vida.

Ells m’han ajudat a transformar la mirada, però aquest canvi, la idea de canviar la manera d’entendre els infants ressona dins meu fa molts anys, i és per això que soc aquí, per ajudar-te a tu també, a mirar i veure amb un altres ulls al teu fill/a, des de la connexió, aportant llum a les teves inquietuds, a través de recursos i eines de disciplina positiva de manera pràctica i que siguin útils per a nosaltres.

Compagino la meva feina a l’aula amb l’assessorament a famílies.

La maternitat i la professió m’han fet adonar de la necessitat de canvi, i m’ajuden a sostenir que cal generar nous aprenentatges, i borrar eines com el càstig, el crit o l’amenaça.

Altres maneres de fer i d’estar, són possibles, sobretot amb l’alegria de viure, perquè no entenc un acompanyament sense aquests ingredients: l’alegria, l’amor i l’empatia.

Com deia el gran Loris Malaguzzi; “Res sense alegria”.

I amb aquesta alegria, al 2015 va néixer la Marona de colors (mami de colores), amb una necessitat de compartir aquest canvi de mirada, de visibilitzar un entendre i comprendre els infants, des del far de llum que podem ser i som els adults.

La maternitat m’ha ensenyat que no existeix la perfecció, que la presència i la connexió són els pilars per una millor convivència, així com poder sostenir l’amor amb un acompanyament sa, respectuós i amb seguretat.

A les aules, infants i famílies, m’han ensenyat que la vida està plena de reptes i adversitats que sorgeixen en les diferents etapes de la vida, però que totes les etapes són boniques de viure-les, i cal fer-ho amb la presència i l’harmonia que ens demanen els infants.

A RITME D’INFANT


Al 2022 vaig publicar el meu primer llibre “A ritme d’infant”,
una guia d’acompanyament a nens i nenes de 3 a 6 anys, on et convido a reflexionar, de quina manera vols que et recordin els teus fills/es?

Aquesta soc jo, i si vols que t’acompanyi, pots escriure’m a cristina@maronadecolors.com