ACCESSIBILITAT

COM HO FAIG PER FER UNA COMANDA?

El procés de compra a la nostra pàgina web està pensat perquè sigui el més simple possible.

Primer seleccioni l’article que més li agradi, esculli l’opció que desitgi (descarregable o físic), la quantitat i afegeixi’l a la cistella. Després vagi a la cistella de compra (part superior dreta) i llegeixi detingudament els passos a seguir.

El procés complet consta de 4 passos molt simples i senzills:

 

1. Primer pas: aplicar codi de descompte i tarifa d’enviament:

En cas de tenir un codi de descompte, escriure’l a la casella corresponent i a continuació “Actualitzar la cistella” per tal d’aplicar el descompte al preu final. Després fer clic a “Passar per caixa” per a continuar. En cas de no tenir descompte, passar per caixa directament.

En aquest moment també haurà d’omplir les dades (en cas que sigui necessari) per tal que es calculi el cost d’enviament de la seva compra.

* Nota important: en cas de tractar-se d’una compra física realitzada des de Cànaries, Ceuta o Melilla, la pàgina no el deixarà finalitzar la compra. De moment no fem enviament als llocs citats, tot i així pot contactar amb nosaltres per parlar-ne: cristina@maronadecolors.com.

 

2. Segon pas: introducció de les dades:

Si no és el primer cop que compra i ja té creat un compte introdueixi el seu usuari i contrasenya d’accés, i el nostre sistema completarà la resta de dades facilitades per vostè amb anterioritat.

Per crear un compte nou faci clic a “Crear nou compte” i segueixi els passos que apareixeran.

En cas de no voler registrar-se, pot fer una “Comanda com a convidat”. En aquest cas només haurà d’introduir les seves dades de facturació, i indicar si vol enviar-ho a una altra direcció o vol afegir alguna nota a la seva compra.

Un cop introduïdes les seves dades, podrà passar al pas següent.

 

3. Tercer pas: seleccionar mètode de pagament:

La forma de pagament que tenim disponible actualment és pagament segur amb targeta.

Un cop acceptada la comanda, faci clic a “Pagar amb targeta” per realitzar el pagament i segueixi les instruccions del banc.

En aquest moment, haurà d’acceptar els termes i condicions del nostre llocs web per poder finalitzar la comanda.

 

4. Quart pas: finalitzar pagament – confirmació:

Al realitzar un pagament amb targeta, haurà de fer clic a “Pagar amb targeta” i serà redirigit a la pàgina del TPV virtual on haurà d’introduir les seves dades. Recordi que és una plataforma totalment segura i que aquesta informació en cap moment és visible per a nosaltres.

 
INFORMACIÓ IMPORTANT:

On trobar els arxius/productes “descarregables”?

Si està registrat com a client, un cop completada la comanda podrà descarregar l’arxiu des del seu compte. També el rebrà al seu correu electrònic.
En cas de no tenir un compte, rebrà l’arxiu en PDF al correu electrònic facilitat.

Al realitzar el pagament amb targeta, la comanda es confirmarà automàticament i se li enviaran els arxiu descarregables. Tingui en compte que aquest procés pot tardar unes hores en completar-se.

Si té qualsevol dubte o el podem ajudar en alguna qüestió, contacti a cristina@maronadecolors.com

 

ENVIAMENT I CANCEL·LACIÓ DE COMANDES:

A partir del moment en que la compra ha estat confirmada, ens posem a treballar en la seva comanda. Acostumem a enviar-ho en format carta certificada, a tota la Península i Balears. Recordi que no fem enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla. Si desitja comprar des d’alguna d’aquestes ubicacions, pot fer-ho amb l’opció “descarregable”.

Els enviaments tenen un preu únic de 2€. El temps estimat d’entrega, depenent de la zona, és d’1 a 4 dies hàbils.

En el moment en que el seu paquet hagi estat entregat a l’empresa de transports, li enviarem un correu electrònic informant-lo sobre l’estat de la seva comanda.

Si desitja modificar o cancel·lar la seva comanda després d’haver-la confirmat, posi’s en contacte amb nosaltres com més aviat millor per tal que ho puguem solucionar a: cristina@maronadecolors.com

 

DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENTS:

Productes descarregables:

Donat que els nostres productes descarregables són intangibles i el que obté el client és un document PDF, no realitzem devolucions ni reemborsaments dels productes que hagin estat comprats amb l’opció de “descarregable, jo m’ho imprimiré”.

Productes físics:

Tota l’elaboració del producte la realitzem nosaltres manualment (impressió, plastificació…) i és per això que podem garantir la qualitat dels nostres productes.

Per aquesta raó, no s’admeten devolucions. En casos excepcionals (la seva compra arriba en mal estat, no li han entregat el paquet…) contacti amb nosaltres per tal de trobar-ne la solució que més s’adeqüi.

Recordi que per a qualsevol altra consulta o requeriment, pot contactar amb nosaltres als mails info@maronadecolors.com i cristina@maronadecolors.com